Naša Zgodba,
Znanje In Izkušnje

Naša zgodba se začne leta 2006

Resnično se je naša zgodba začela že leta prej. Strokovno znanje, izkušnje in nekaj usposobljenega kadra smo pridobili iz obrtne dejavnosti podjetja Orodjarstvo Vičar Janez. Pred štirinajstimi leti so bili naši začetki skromni – delovali smo v majhnih prostorih, z leti pa so se naše logistične potrebe stopnjevale do te mere, da smo potrebovali nove poslovne in proizvodne prostore. Zato smo zgradili novo, večjo halo v industrijski coni Moškanjci.

Naša strategija je usmeriti naše znanje in izkušnje v razvoj novih tehnologij ter tako zagotoviti razvoj v koraku s časom in tehnologijo. Prizadevamo si biti inovativni, obenem pa z uporabo najnovejših tehnologij zmanjšati negativen učinek na okolje.

Imamo visokokvalificiran in perspektiven kader. Njihovo znanje nenehno nadgrajujemo z udeleževanjem na domačih in mednarodnih izobraževanjih ter delavnicah.

Sodelujemo tako z malimi, kot tudi srednjimi in velikimi podjetji. Našo odličnost so prepoznali tudi v tujini, saj dober del naše proizvodnje predstavlja izvoz v države Balkana ter države članice EU. Naše produkte pa uporabljajo tudi nekateri v državah izven teh meja.

Pišite nam

14 + 10 =

1

VZDRŽEVANJE IN GARANCIJA

2

KRATKI ROKI IZDELAVE

3

DOLGA ŽIVLJENSKA DOBA ORODIJ